Om Nynorsk og Jærdialekt på Obrestad fyr

Hå folkebibliotek og Hå gamle prestegard er sammen om å invitere til en spennende kveld i nynorskens tegn sett gjennom 3 generasjonar av forfattere. Sigbjørn Reime vil ha foredrag om Garborg og språket hans, men Helge Torvund og Ingrid Z. Aanestad fortelle om hvordan de bruker nynorsk og jærdialekt og lese eksempler fra sine bøker. Arrangementet skal være på Obrestad fyr onsdag 16. oktober fra 18.00-21.00 og er gratis. Det arrangeres felles taxi t/r Nærbø stasjon-Obrestad fyr for at arrangementet skal være tilgjengelig for flest mulig.  Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s